Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Materias
Innovación de Produto e Proceso
Resultados previstos na materia
galego
castellano
english
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Innovación de Produto e Proceso
Código
V11M085V02402
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OB
1
2c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Resultados previstos na materia
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan a xestión e a innovación para desenvolver novos procesos e novos produtos con éxito.
A3
A4
B1
B4
C15
D1
D2
Que os estudantes coñezan as perspectivas de futuro dos produtos da pesca e a acuicultura.
A3
A5
B1
B4
C15
D2
Que os estudantes coñezan os aspectos para a innovación en novos tipos de envasados.
A3
A5
B1
B4
C15
D2
D5
Que os estudantes coñezan os aspectos necesarios para a tramitación de axudas de I+D+i.
A3
A4
B1
B4
C15
D2
D5
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000