Apreciar os efectos da refrixeración e da conxelación sobre a perda de frescura dos produtos da pesca. |
A3 A4
|
B1 B2
|
C11 C12
|
D1 D2 D5
|
Coñecer os métodos de recoñecemento das alteracións dos alimentos durante o almacenamento. |
A2 A3
|
B1 B2
|
C11 C12
|
D2 D3
|
Coñecer os criterios e procedementos microbiolóxicos para analizar a calidade do peixe e lexislación relacionada. |
A2 A3
|
B1 B2
|
C11 C12
|
D2 D3 D5
|
Comprender os criterios e procedementos para o control da calidade dos envases e embalaxes e para a detección de defectos. |
A2
|
B1 B2
|
C11 C12
|
D1 D2
|
Manexar a normativa relativa aos criterios técnico-legais aplicables aos distintos PPAs. |
A3 A4
|
B3
|
C11 C12
|
D1 D2
|
Adquirir os coñecementos básicos sobre inspección de peixe conxelado. Procedementos e características intrínsecas. |
A2 A4
|
B2 B3
|
C11 C12
|
D3 D5
|
Coñecer e interpretar os métodos de mostraxe e valoración de produto. |
A3 A4
|
B2 B3
|
C11 C12
|
D1 D2
|