Guia docente 2024_25
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Biotecnoloxía Alimentaria
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Lección maxistral 15 8 23
 
Prácticas de laboratorio 4.5 4 8.5
Saídas de estudo 4 0 4
 
Traballo tutelado 0 10 10
 
Exame de preguntas obxectivas 0.5 6 6.5
Exame de preguntas obxectivas 0.5 6 6.5
Informe de prácticas, prácticum e prácticas externas 0 8.5 8.5
Traballo 0 6 6
Traballo 0 2 2
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000