Coñecer os sistemas de procesado e purificación dos produtos de orixe microbiana
|
A1 A2 A3 A4
|
B3 B12
|
C16 C18 C20
|
D1 D3 D6 D8
|
Illar, identificar, manexar e analizar microorganismos e/ou os seus constituíntes celulares e moleculares de interese en produción microbiana |
A2 A5
|
B3 B4
|
C5 C6 C17 C31
|
D10 D16
|
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á produción microbiana en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos |
A1 A2 A5
|
B4 B10
|
C5 C6 C16 C18 C20 C24
|
D10 D11 D16
|
Comprender a proxección social da produción microbiana e a súa repercusión no exercicio profesional |
A3 A5
|
B7 B11
|
C29 C33
|
D11
|
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á produción microbiana |
A1 A2 A3 A4 A5
|
B2 B3
|
C31 C32
|
D3
|