Code |
Description |
A1 |
|
A4 |
|
B1 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente. |
B2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer. |
B5 |
Que os estudantes sexan capaces de desenvolver iniciativas e espírito emprendedor con especial preocupación pola calidade de vida. |
B6 |
Que os estudantes sexan capaces de entende-la proxección social da ciencia. |
C2 |
|
C4 |
|
C5 |
|
C9 |
|
C10 |
|
D1 |
|
D2 |
|
D3 |
|
D4 |
|
D5 |
|
D6 |
|
D7 |
|
D8 |
|
D9 |
|
D10 |
|
D11 |
Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais |