Sobre os contidos da materia
Resultado aprendizaxe 1
35
A4
B6
C2 C4 C6
D3 D4 D6 D8
Traballo
Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.
Deseño do procedemento de certificación
Resultado de aprendizaxe 1 e 2
40
C2 C4 C6
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11
Observación sistemática
Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades
Resultado de aprendizaxe 2
25
A4
B6
C2 C4
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11
Outros comentarios sobre a Avaliación
Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso.
A modalidade de avaliación é continua. Se os alumnos/as optan por unha modalidade avaliación final realizarase un exame final que sumará o 100% da calificación. Neste caso deberá ser comunicado ao inicio da docencia da materia.