Código |
Descrición |
A2 |
Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria) |
B6 |
Que os estudantes sexan capaces de entende-la proxección social da ciencia. |
C6 |
Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias. |
C11 |
Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven. |
C12 |
Realizar estudos para coñecer os principais efectos do cambio climático sobre os recursos naturais empregados na industria agroalimentaria. |
D1 |
Capacidade de análise, organización e planificación |
D2 |
Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor |
D3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira |
D4 |
Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información |
D5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
D6 |
Capacidad de comunicación interpersonal |
D7 |
Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación |
D8 |
Capacidade de razoamento crítico e autocrítico |
D9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |
D10 |
Tratamento de conflictos e negociación. |
D11 |
Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais |