Código |
Descrición |
A2 |
Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria) |
B2 |
Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer. |
C2 |
Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario. |
C9 |
Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos. |
C10 |
Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas. |
D1 |
Capacidade de análise, organización e planificación |
D2 |
Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor |
D3 |
Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira |
D4 |
Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información |
D5 |
Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións |
D6 |
Capacidad de comunicación interpersonal |
D7 |
Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación |
D8 |
Capacidade de razoamento crítico e autocrítico |
D9 |
Traballo en equipo de carácter interdisciplinar |
D10 |
Tratamento de conflictos e negociación. |
D11 |
Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais |