Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Subjects
Chemical Risks in the Food Chain
Sources of information
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2024_25
Subject
Chemical Risks in the Food Chain
Code
O01M142V01104
Study programme
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
3
Mandatory
1st
1st
Training and Learning Results
Expected results from this subject
Contents
Planning
Methodologies
Personalized assistance
Assessment
Sources of information
Recommendations
Basic Bibliography
Complementary Bibliography
Proporcionada polo profesor,
Unión Europea,
Peligros químicos en nuestros alimentos
, Unión Europea, 2019
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000