Guia docente 2025_26
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Dietética
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2025_26
Materia Dietética Código O01M139V01108
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
4.5 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
Profesorado
González Matías, Lucas Carmelo
Magadán Mompo, Susana
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Palmeiro Carballeira, Regina
Penin Alvarez, Manuel
Sánchez Sobrino, Paula
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de recoñecer a relación que existe entre os hábitos alimentarios e as necesidades nutricionais ao longo das
etapas da vida, e facer unha valoración cualitativa da nutrición dun suxeito de forma individualizada segundo as súas condicións biolóxicas
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000