2.- TRANSMISIÓN DE CALOR |
2.1.- Introdución
2.2.- Mecanismos de transmisión de calor
2.3.- Transmisión de calor por condución
2.4.- Transmisión de calor por convección
2.5.- Transmisión de calor por radiación
2.6.- Resistencias térmicas por convección-radiación
2.7.- Transmisión de calor en sólidos de xeometría sinxela
2.8.- Espesor crítico dun illante
2.9.- Módulos adimensionais e ecuacións empíricas para o cálculo do coeficiente de convección
2.10.- Propiedades térmicas dos alimentos |
4.-ILLAMENTOS TÉRMICOS |
4.1.- Propiedades dos illantes térmicos
4.2.- Características e fabricación de materiais illantes
4.3.- Cálculo do espesor do material de illamento |
6.- SISTEMAS DE PRODUCCIÓN DE FRÍO |
6.1.- Produción de frío
6.2.- Sistemas de produción de frío
6.3.- Potencia frigorífica en instalacións agroalimentarias
6.4.- Illamento de almacéns frigoríficos
|