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Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
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Faitic
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Asignaturas
Bromatología
Contenidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Asignatura
Bromatología
Código
O01G041V01501
Titulacion
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptores
Cr.totales
Seleccione
Curso
Cuatrimestre
6
OB
3
1c
Resultados de Formación y Aprendizaje
Resultados previstos en la materia
Contenidos
Planificación
Metodologías
Atención personalizada
Evaluación
Fuentes de información
Recomendaciones
Tema
Subtema
I. INTRODUCCIÓN A LA BROMATOLOGÍA
Conceptos de alimento, alimentación y nutriente
II. ALIMENTOS DE ORIGEN ANIMAL
II.1. Carnes y derivados.
II.2. Pescados, mariscos y derivados.
II.3. Huevos y derivados.
II.4. Leche y derivados.
III. ALIMENTOS DE ORIGEN VEGETAL
III.1. Grasas vegetales
III.2. Cereales, harinas y derivados
III.3. Legumbres secas y derivados
III.4. Tubérculos, derivados y setas
III.5. Hortalizas y verduras
III.6. Frutas y derivados
III.7. Edulcorantes naturales
III.8. Condimentos y especias
III.9. Alimentos estimulantes
IV. BEBIDAS
IV.1. Aguas y bebidas no alcohólicas
IV.2. Bebidas alcohólicas
V. ADITIVOS E IMPUREZAS
V.1. Aditivos
V.2. Impurezas
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