Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Subjects
Chemistry: Chemistry II
Expected results from this subject
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2024_25
Subject
Chemistry: Chemistry II
Code
O01G041V01203
Study programme
Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
6
Basic education
1st
2nd
Training and Learning Results
Expected results from this subject
Contents
Planning
Methodologies
Personalized assistance
Assessment
Sources of information
Recommendations
Expected results from this subject
Training and Learning Results
*RA1: chemical Balance, sour balance-basic, aqueous phase, processes of solubility, applications of the aqueous balances, balance *redox.
A3
A4
B1
B2
C1
D1
D3
D4
D5
D8
*RA2: Kinetical chemical
A3
A4
B1
B2
C1
D1
D3
D4
D5
D8
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000