Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Bioloxía: Bioloxía
Atención personalizada
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Bioloxía: Bioloxía
Código
O01G041V01101
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
6
FB
1
1c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
Descrición
Lección maxistral
Durante a docencia presencial e en títorias
Seminario
Durante a docencia presencial e en títorias
Prácticas de laboratorio
Durante a docencia presencial e en títorias
Traballo tutelado
En horario de seminarios e en títorias
Probas
Descrición
Resolución de problemas e/ou exercicios
Na realización da proba
Exame de preguntas obxectivas
Na realización da proba
Traballo
En títorias
Informe de prácticas, prácticum e prácticas externas
Durante a súa realización
Exame de preguntas de desenvolvemento
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000