Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Moure Varela, Andrés
Rivas Siota, Sandra
Correo-e
sandrarivas@uvigo.es amoure@uvigo.es
Profesorado
Moure Varela, Andrés
Rivas Siota, Sandra
Torres Pérez, María Dolores
Web
Descrición xeral
Os extractos naturais de orixe vexetal son fitocomplexos ricos en vitaminas, saes minerais e principios activos con propiedades terapéuticas de aplicación en diversos ámbitos. Estas son de amplas e moi variadas, xa sexa dende o ámbito farmacolóxico, cosmético ou alimentar.
A natureza pon ao noso alcance un gran número de plantas, material vexetal e de orixe mariño que podemos utilizar tanto para nutrirnos como para nos curar.