Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
Código
O01M142V01110
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Lingua de impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Torrado Agrasar, Ana María
Correo-e
agrasar@uvigo.es
Profesorado
Torrado Agrasar, Ana María
Web
Descrición xeral
O obxecto de estudo desta materia son as materias primas empregadas na industria agroalimentaria e de elaboración de pensos, e os seus obxectivos son dous: por unha banda, recoñecer o papel central das materias primas nunha industria alimentaria capaz de asegurar unha provisión de alimentos suficiente, sustentable, segura e de calidade, e, por outro, coñecer de que maneira a ciencia e a tecnoloxía poden contribuír a todo iso.