Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2019_20
Facultade de Química
Centro
Presentación
Páxina web
Titulacións
Grao
Grao en Química
Grao en Química
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Subjects
Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
Assessment
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2019_20
Subject
Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
Code
V11M085V02304
Study programme
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
5
Mandatory
2nd
1st
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized assistance
Assessment
Sources of information
Recommendations
Description
Qualification
Training and Learning Results
Lecturing
The student will be evaluated or interested and participate, as well as the student's autonomous work.
30
A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Case studies
It will be evaluated to solve problems and practical cases, as well as autonomous student work.
10
A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Objective questions exam
An exercise is carried out with test questions that will evaluate the theoretical knowledge acquired in the subject.
60
A3
A5
B4
C13
C14
C15
D1
D2
D5
Other comments on the Evaluation
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000