Guia docente 2019_20
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade alimentaria dos productos da pesca e da acuicultura
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará o interese e participación do alumno, así como ou traballo autonomo do alumno. 30 A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Estudo de casos Se evaluará a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 10 A2
A3
B1
B4
C13
C14
C15
D1
D2
Exame de preguntas obxectivas Realizásese un ejercio con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teoricos adquiridos na asignatura. 60 A3
A5
B4
C13
C14
C15
D1
D2
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000