Guia docente 2019_20
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a asistencia ás clases e a actitude do alumnado e interese nos contidos da materia obxecto de estudo, bases teóricas e/ou directrices dun traballo, resolución de exercicio e/ou proxectos a desenvolver.



10 A1
A4
B1
C3
D1
D2
Estudo de casos Proba obxecto de avaliación continua onde se valorará a participación e comprensión da materia a través da resolución de casos e situaciónes suscitados, guiados e supervisados polo profesor.


20 A4
A5
B5
C3
D2
D5
Resolución de problemas e/ou exercicios Probas para avaliación das competencias adquiridas que inclúen preguntas directas sobre un aspecto concreto. Os alumnos deben responder de xeito directo e breve en base aos coñecementos que teñen sobre a materia.

70 A4
A5
B1
B5
C3
D1
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000