Guia docente 2019_20
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Seguridade e calidade alimentaria. Hixiene, toxicoloxía e lexislación alimentaria. Prevención de riscos.
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Exposición por parte do profesor dos contidos sobre a materia
obxecto de estudo, bases teóricas e/ou directrices dun traballo,
exercicio ou proxecto a desenvolver polo estudante.

10 A1
B1
B4
C2
D1
D2
Estudo de casos Proba obxecto de avaliación continua onde se valorará a participación e comprensión da materia a través da resolución de casos e situaciónes suscitados, guiados e supervisados polo profesor.




20 A2
A4
B1
B4
C2
D1
D5
Resolución de problemas e/ou exercicios Proba de avaliación das competencias adquiridas que inclúen preguntas directas sobre un aspecto concreto. Os alumnos deben responder de xeito directo e breve en base aos coñecementos que teñen sobre a materia.


70 A1
A4
B1
B4
C2
D1
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000