Guia docente 2018_19
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2018_19
Materia Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade Código V02M074V01205
Titulación
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Gago Martínez, Ana
Becerra Fernández, Manuel
Correo-e manu@udc.es
anagago@uvigo.es
Profesorado
Becerra Fernández, Manuel
Burdaspal Perz, Pedro Ángel
Combarro Combarro, María del Pilar
Gago Martínez, Ana
Iglesias Blanco, Raúl
Leao Martins, Jose Manuel
Web http://http://masterbiotecnologiaavanzada.com/index.php/plan-docente/materias
Descrición xeral A materia está deseñada para que os alumnos coñezan os principais aspectos relativos á hixiene e
seguridade alimentaria e á trazabilidade, facendo especial fincapé nos riscos alimentarios máis
relevantes e os procedementos análiticos máis avanzados empregados na súa detección.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000