Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2018_19
Facultad de Biología
Centro
Titulaciones
Grado
Grao en Bioloxía
Máster
Máster Universitario en Bioloxía Mariña
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade (Vigo): Ciencias Experimentais. Matemáticas e Tecnoloxía
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade: Ciencias Experimentais. Bioloxía, Xeoloxía, Física e Química
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade: Formación Profesional. Formación e Orientación Laboral
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade: Formación Profesional. Sector Primario e Secundario
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade: Linguas e Literaturas. Linguas e Literaturas Oficiais: Castelán e Galego
Máster Universitario en Profesorado en Educación Secundaria Obrigatoria, Bacharelato, Formación Profesional e Ensino de Idiomas. Especialidade: Linguas e Literaturas. Linguas Estranxeiras
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Subjects
Food Biotechnology
Contents
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2018_19
Subject
Food Biotechnology
Code
V02M074V01204
Study programme
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
3
Optional
1st
2nd
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized attention
Assessment
Sources of information
Recommendations
Topic
Sub-topic
Lesson1. Introduction: Microbial resources. Food produced by micro-organisms.
(*)
Lesson 2. Alcoholic beverages biotechnology.
(*)
Lesson 3. Biotechnology of meat products.
(*)
Lesson 4. Biotechnology of food additives of microbial origin.
(*)
Lesson 5. Biotechnology of enzymes of food interest.
(*)
Lesson 6. Biotechnology of dairy products.
(*)
Lasson 7. Biotechnology of SCP production.
(*)
Lesson 8. Functional foods.
(*)
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000