Coñecer, comprender e aplicar o fundamento de as técnicas de muestreo, illamento, cultivo, detección, cuantificación, caracterización e conservación de microorganismos e as técnicas de control de microorganismos e virus |
A2
|
B4
|
C1 C4 C5 C11 C18 C31 C32
|
D16
|
Analizar e interpretar as adaptacións ao medio dos microorganismos e o seu comportamento |
|
B3 B7
|
C6 C9 C10 C32
|
|
Aplicar coñecementos e técnicas propios da microbioloxía en diferentes procesos relacionados coa xestión do medio |
A3
|
B3 B4
|
C11 C24 C30 C32
|
D10 D16
|
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar os resultados |
A2 A3
|
B4 B10 B12
|
C25 C31 C32
|
D5 D6 D9 D10
|
Aplicar coñecementos da microbioloxía para asesorar, supervisar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados cos seres vivos |
A2 A3
|
B7 B12
|
C30 C32 C33
|
D1 D3 D10 D18
|