Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultad de Química
Centro
Presentación
Página web
Titulaciones
Grado
Grao en Química
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Subjects
Product Innovation and Process
Learning outcomes
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2017_18
Subject
Product Innovation and Process
Code
V11M085V01402
Study programme
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
3
Mandatory
2nd
2nd
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized attention
Assessment
Sources of information
Recommendations
Expected results from this subject
Training and Learning Results
Know the critical variables that determine the viability of a product in the novel processes.
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
Use tools to obtain critical information to ensure viability.
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
To know and apply the analytical procedures in microbiology to assure the safety during the Life of the product.
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C17
C18
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000