Galego
Castellano
English
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2017_18
Facultad de Química
Centro
Presentación
Página web
Titulaciones
Grado
Grao en Química
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Máster Universitario en Investigación Química e Química Industrial
Máster Universitario en Química Teórica e Modelización Computacional
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Subjects
Quality of Fishery and Aquaculture Products
Learning outcomes
galego
castellano
english
IDENTIFYING DATA
2017_18
Subject
Quality of Fishery and Aquaculture Products
Code
V11M085V01302
Study programme
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descriptors
Total Cr.
Choose
Year
Quadmester
6
Mandatory
2nd
1st
Competencies
Learning outcomes
Contents
Planning
Methodologies
Personalized attention
Assessment
Sources of information
Recommendations
Expected results from this subject
Training and Learning Results
To know the basic aspects of the quality control of fishery and aquaculture products (PPAs)
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C11
C12
Know the general aspects of quality control: packaging and packaging.
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C11
C12
Know the specific and operational aspects of quality control.
B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
C11
C12
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000