Guia docente 2016_17
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Prácticas de laboratorio Avaliaranse de xeito continuado non só as habilidades e destrezas exhibidas polos alumnos en relación co manexo das principais técnicas de detección de riscos alimentarios, senón tamén a capacidade para analizar de xeito crítico os resultados obtidos en ditas probas 25 A2
A3
C23
D1
D2
D3
D4
D5
D9
D10
D15
Estudo de casos/análises de situacións Valorarase a adecuación das respostas e argumentos utilizados para a resolución dos cuestionarios/casos expostos en relación coas sesións prácticas 30 A1
A3
A4
A5
C23
C25
D1
D3
D5
D6
D7
D8
D9
D11
D13
D14
Seminarios Valorarase a asistencia e participación activa dos alumnos durante as conferencias 5 A1
A3
C25
D4
D5
D7
D12
Probas de tipo test Avaliaranse os coñecementos adquiridos durante as sesións maxistrais e prácticas mediante un test 40 A1
A3
C23
C25
D3
D5
D13
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

No caso de que, unha vez ponderado e sumadas as cualificacións parciais obtidas nas distintas actividades
evaluadoras, non se alcance a cualificación de 5 sobre 10 na 1ª oportunidade, o alumno deberá realizar unha proba final
integradora na 2ª oportunidade, que incluirá non só preguntas tipo test senón tamén cuestiones/casos relacionados cos
contidos e competencias abordados durante as sesións prácticas. O resto de cualificacións conservaranse para esta segunda
oportunidade.
As datas das probas de exame para as dúas oprtunidades serán as seguintes:
1ª oportunidade (proba tipo test): 12 xuño 2017 (16-17 h)
2ª oportunidade (proba final integradora): 5 xullo 2017 (16-17 h).

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000