Guia docente 2016_17
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Biotecnoloxía Alimentaria
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
1- Identificar as distintas aplicaciones que os recursos microbianos, vexetáis e animáis teñen na biotecnoloxía no ámbito alimentario e agropecuario. C21
D1
D3
D7
D11
2- Elaborar protocolos de producción basados no reseño e control dos procesos mas industrias alimentaria e agropecuaria C22
D2
D3
D4
D5
D6
D10
3- Identificar e extraer da literatura especializada a información necesaria para a resolución dos problemas plantexados. D1
D2
D3
D13
4- Utilizar e aplicar deseños experimentais xinxelos basados no método hipotético-deductivo co objeto de obter e interpretar datos e sacar conclusions. D1
D4
D5
5- Predisposición para actualizarse e adaptarse dacordo coas novas tecnoloxías do sector. D12
D13
D15
6- Identificar e describir as distintas aplicacions que a microbiología ten na biotecnoloxía tanto no ámbito biomédico, agroalimentario e ambiental. C21
C22
D1
D8
7- Inquietude sobre o papel do biotecnólogo no mundo globalizado. C21
D12
D15
8- Utilizar unha adecuada estructura lóxica e unja linguaxe axeitada para o público non especialista e defendelos ante expertos da temática. D1
D6
D8
D15
9- Comprender e practicar a dinámica do traballo en equipo e desenvolvimiento de habilidades directivas e organizativas. D9
D14
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000