Galego
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Materias
Guía de titulación
2 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01301
Empresa: Economía e empresa
1c
FB
6
O01G040V01302
Bioquímica
1c
OB
6
O01G040V01303
Química analítica
1c
OB
6
O01G040V01304
Química inorgánica
1c
OB
6
O01G040V01305
Química orgánica
1c
OB
6
O01G040V01401
Análise instrumental
2c
OB
6
O01G040V01403
Microbioloxía
2c
OB
6
O01G040V01405
Química física
2c
OB
6
3 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01501
Bromatoloxía
1c
OB
6
O01G040V01502
Microbioloxía industrial alimentaria
1c
OB
6
O01G040V01504
Operacións básicas I
1c
OB
6
O01G040V01505
Toxicoloxía
1c
OB
6
O01G040V01605
Tecnoloxía alimentaria
1c
OB
6
O01G040V01503
Nutrición e dietética
2c
OB
6
O01G040V01601
Ampliación de bromatoloxía
2c
OB
6
O01G040V01602
Hixiene alimentaria
2c
OB
6
O01G040V01603
Operacións básicas II
2c
OB
6
O01G040V01604
Políticas alimentarias
2c
OB
6
4 Curso
Código
Nome
Cuadrimestre
Sinale
Cr.totais
O01G040V01701
Ciencia e tecnoloxía da carne
1c
OB
6
O01G040V01702
Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros
1c
OB
6
O01G040V01703
Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais
1c
OB
6
O01G040V01704
Ciencia e tecnoloxía do leite
1c
OB
6
O01G040V01981
Prácticas externas
1c
OB
6
O01G040V01801
Viticultura
2c
OP
6
O01G040V01802
Ciencia e tecnoloxía enolóxicas
2c
OP
6
O01G040V01901
Análise e control de calidade en enoloxía
2c
OP
6
O01G040V01902
Avaliación sensorial dos alimentos
2c
OP
6
O01G040V01903
Biorreactores
2c
OP
6
O01G040V01906
Prevención de riscos laborais
2c
OP
6
O01G040V01907
Seguridade alimentaria
2c
OP
6
O01G040V01908
Xestión da calidade
2c
OP
6
O01G040V01909
Xestión de residuos
2c
OP
6
O01G040V01991
Traballo de Fin de Grao
2c
OB
6
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000