Guia docente 2015_16
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Asignaturas
  Análisis de Alimentos, Seguridad Alimentaria y Trazabilidad
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2015_16
Asignatura Análisis de Alimentos, Seguridad Alimentaria y Trazabilidad Código V02M074V01205
Titulacion
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descriptores Cr.totales Seleccione Curso Cuatrimestre
3 OP 1 2c
Lengua Impartición
Prerrequisitos
Coordinador/a
Gago Martínez, Ana
Correo-e anagago@uvigo.es
Profesorado
Combarro Combarro, María del Pilar
Gago Martínez, Ana
Iglesias Blanco, Raúl
Leao Martins, Jose Manuel
Rodríguez Vázquez, José Antonio
Web http://mba.uvigo.es
Descripción general (*)A materia está deseñada para que os alumnos coñezan os principais aspectos relativos á hixiene e seguridade alimentaria e á trazabilidade, facendo especial fincapé nos riscos alimentarios máis relevantes e os procedementos análiticos máis avanzados empregados na sua detección.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000