Guia docente 2015_16
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Asignaturas
  Análisis de Alimentos, Seguridad Alimentaria y Trazabilidad
   Contenidos
Tema Subtema
(*)1. Alteracións alimentarias causadas por microorganismos e parasitos (*)
(*)2. Microorganismos e parasitos de interese sanitario transmitidos polos alimentos (*)
(*)3. Métodos de detección de microorganismos e parasitos en mostras alimentarias. (*)
(*)4. Contaminantes de alimentos: Clasificación e efectos sobre a saúde (*)
(*)5. Contaminantes inorgánicos: Métodos de análisis (*)
(*)6. Contaminantes orgánicos (naturais e antropoxénicos): Métodos de análisis (*)
(*)7. Evaluación de riscos e control de puntos críticos. (*)
(*)8. Trazabilidade durante o proceso de producción e distribución dos alimentos (*)
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000