Describir a utilidade e importancia dun sistema de Control de Xestión, entendido este como a técnica que permite analizar a situación da empresa desde un punto de vista global, é decir, tendo en conta todas as áreas e departamentos.
A1 A3 A4
B1 B2 B3 B6 B14
C2 C9
D1 D3 D4 D6
Valorar situacións con criterios económicos.
A2 A3 A4
B1 B6
C3 C10
D1 D3 D6
Aplicar o concepto de Control de Xestión na empresa.
A2 A3 A5
B1 B3 B6 B14
C2
D1 D3 D6
Describir todos os elementos e feramentas que compoñen un sistema de Control de Xestión.
A1 A3
B1 B2 B3 B6 B14
C2 C9
D1 D3 D6
Recordar as novas ferramentas que permiten unha análise da situación da empresa e a verificación do cumprimento dos obxectivos pre-establecidos.
A1 A2 A3
B1 B2 B3 B6 B14
C2 C9
D1
Universidade de Vigo
|
Rectorado |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000