Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Atención ao cliente
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Traballos e proxectos Realización de traballos 30
Probas de resposta curta Exame final 60
Estudo de casos/análise de situacións Realización de casos prácticos e análises de situacións. 10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A planificación exposta nesta guía docente supón a aplicación dun sistema de avaliación continua, polo que a cualificación final obterase da avaliación de probas obxectivas, da realización de traballos e a realización dun exame final. Para aprobar a materia é necesario obter polo menos 5 puntos dun total de 10.

Segunda convocatoria: a avaliación continua alcanzada durante o cuadrimestre gardarase para as convocatorias extraordinarias do presente curso académico.

Alumnos que non seguen avaliación continua: avaliarase ao alumno coa realización dun exame final que supoñerá o 100% da nota.

As datas e horarios de avaliación das diferentes convocatorias son as especificadas no calendario de probas de avaliación aprobado pola Xunta de Centro para o curso 2014- 2015.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000