Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias Empresariais e Turismo
Grao en Turismo
 Materias
  Xestión de restauración
   Planificación
Metodoloxías  ::  Probas
  Horas na aula Horas fóra da aula Horas totais
Sesión maxistral 21 21 42
 
Resolución de problemas e/ou exercicios 6 6 12
Traballos de aula 6 6 12
Titoría en grupo 1 2 3
Estudo de casos/análises de situacións 8 16 24
 
Presentacións/exposicións 3 6 9
 
Traballos e proxectos 0 26 26
Probas de resposta curta 2 20 22
 
*Os datos que aparecen na táboa de planificación son de carácter orientador, considerando a heteroxeneidade do alumnado.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000