Guia docente 2012_13
Facultade de CC. Económicas e Empresariais
Máster Universitario en Economía, Avaliación e Xestión do Medio Mariño e dos Recursos Pesqueiros. Itinerario 1: Avaliación Pesqueira
 Materias
  Criterios de Xestión Actual
   Contidos
Tema Subtema
Medidas de gestión Aspectos biológicos
Controles del input y del output
Arrecifes artificiales
Reservas marinas
El enfoque de precaución Ninguno
Puntos de Referencia. Incertidumbre Ninguno
Normas de control (Harvest control rules) Ninguno
La gestión del ecosistema Ninguno
Desarrollo de un plan de gestión Pesquerías recreativas
Bancos marisqueros
Pesquerías artesanales
Pesquerías industriales
Especies migratorias
Implementación y control de los planes de gestió Ninguno
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000