Guia docente 2012_13
Facultade de CC. Económicas e Empresariais
Máster Universitario en Economía, Avaliación e Xestión do Medio Mariño e dos Recursos Pesqueiros. Itinerario 1: Avaliación Pesqueira
 Materias
  Avaliación Pesqueira
   Bibliografía. Fontes de información

Caddy, J. F. and Mahon, R. (1995). Reference points for fisheries management. FAO Fisheries Technical Paper. Nº 347, Rome: 83 pp.

 

Cerviño, S. (2004). Estudio de la incertidumbre asociada a los métodos de evaluación de las poblaciones de peces. Tesis doctoral. Universidad de Vigo: 264 pp.

 

Hoggarth, D. D.; Abeyasekera, S.; Arthur, R. I.; Beddington, J. R.; Burn, R. W.; Halls, A. S.; Kirkwood, G. P.; McAllister, M.; Medley, P.; Mees, C. C.; Parkes, G. B.; Pilling, G. M.; Wakeford, R. C.; Welcomme, R. L. (2006). Stock assessment for fishery management – A framework guide to the stock assessment tools of the Fisheries Management Science Programme (FMSP). FAO Fisheries Technical Paper. No. 487. Rome, FAO: 261pp.

 

Hilborn, R. and Walters, C. J. (1992). Quantitative Fisheries stock Assessment. Choice, Dynamics and Uncertainty. Chapman and Hall, New York: 570 pp.

 

Smith, T. D. (1994). Scaling Fisheries. The science of measuring the effects of fishing, 1855-1955.Cambridge University Press, England: 404 pp.

Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000