Adaptación a novas situacións legais ou novidades tecnolóxicas, así como a excepcionalidades asociadas a situacións de urxencia.
Aprendizaxe autónoma.
Liderado e capacidade de coordinación.
Sensibilización cara á calidade, o respecto ambiental, o consumo responsable de recursos e a recuperación de residuos. |
|
|
B12 B13 B14 B15
|
Capacidade de análise e síntese (localización de problemas e identificación das causas e a súa tipoloxía).
Capacidade de organización e planificación de todos os recursos (humanos, materiais, información e infraestruturas).
Capacidade de xestión da información (con apoio das tecnoloxías da información e as comunicacións).
Capacidade de planificación e elaboración de estudos técnicos en biotecnoloxía microbiana, vexetal e animal.
Capacidade para identificar problemas, buscar solucións e aplicalas nun contexto biotecnolóxico profesional ou de investigación.
Capacidade de comunicación oral e escrita dos plans e decisións tomadas.
Capacidade para formular xuízos sobre a problemática ética e social, actual e futura, que expón a biotecnoloxía.
Capacidade para lograr unha comunicación eficaz coa comunidade científica, profesional e académica, así como con outros sectores e medios de comunicación. |
|
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B8
|
Capacidade de traballo en equipo multidepartamental dentro da empresa.
Capacidade de traballo nun contexto de sustentabilidade, caracterizado por: sensibilidade polo medio e polos diferentes organismos que o integran, así como concienciación polo desenvolvemento sostible.
Razoamento crítico e respecto profundo pola ética e a integridade intelectual. |
|
|
B9 B10 B11
|