Guia docente 2011_12
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade
   Contidos
Tema Subtema
1. Alteracións alimentarias causadas por microorganismos e parasitos
2. Microorganismos e parasitos de interese sanitario transmitidos polos alimentos
3. Métodos de detección de microorganismos e parasitos en mostras alimentarias.
4. Contaminantes de alimentos: Clasificación e efectos sobre a saúde
5. Contaminantes inorgánicos: Métodos de análisis
6. Contaminantes orgánicos (naturais e antropoxénicos): Métodos de análisis
7. Evaluación de riscos alimentarios e control de puntos críticos.
8. Trazabilidade durante o proceso de producción e distribución dos alimentos
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000