Guia docente 2011_12
Facultad de Biología
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Biotecnoloxía Alimentaria
   Recomendacións

Materias que continúan o temario
Prácticas Externas/V02M074V01302
Traballo Fin de Máster/V02M074V01301

Materias que se recomenda cursar simultaneamente
Análise de Alimentos, Seguridade Alimentaria e Trazabilidade/V02M074V01205
Biotecnoloxía Animal/V02M074V01206
Biotecnoloxía Aplicada ao Desenvolvemento Sostible/V02M074V01207
Biotecnoloxía Vexetal/V02M074V01217
Contaminación Ambiental/V02M074V01208

Materias que se recomenda ter cursado previamente
Aspectos Legais e Éticos en Biotecnoloxía/V02M074V01203
Auditoría de Empresas Biotecnolóxicas/V02M074V01202
Bioinformática/V02M074V01104
Biotecnoloxía Industrial/V02M074V01105
Xenómica e Proteómica/V02M074V01103
Enxeñería Xenética e Transxénesis/V02M074V01101
Organización e Xestión: Xestión Empresarial e Xestión Eficaz do Laboratorio/V02M074V01201
Procesos e Produtos Biotecnolóxicos/V02M074V01106
Técnicas de Aplicación en Biotecnoloxía/V02M074V01107
 
Outros comentarios
Dado que parte da bibliografía recomendada para esta materias se atopa en inglés, é recomendable ter coñecementos desta lingua, polo menos, a nivel de comprensión de textos escritos.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000