Código |
Descrición |
A2 |
Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías |
A5 |
Cultivar microorganismos, células, tecidos e órganos |
A6 |
Avaliar e interpretar actividades metabólicas |
A8 |
Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais |
A9 |
Analizar e interpretar o comportamento dos seres vivos |
A10 |
Analizar e interpretar as adaptacións dos seres vivos ao medio |
A16 |
Cultivar, producir, transformar, mellorar e explotar recursos biolóxicos |
A17 |
Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica |
A18 |
Producir, transformar, controlar e conservar produtos agroalimentarios |
A21 |
Realizar e interpretar bioensaios e diagnósticos biolóxicos |
A24 |
Deseñar modelos de procesos biolóxicos |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados |
A28 |
Impartir docencia e divulgar coñecementos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |
B1 |
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
B4 |
Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito de estudo |
B6 |
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |