Resultados de aprendizaxe |
Competencias |
Aprender a analizar a tradución dos textos derivados do sector cinematográfico en xeral e mellorar a adquisición das competencias propias da especialidade da tradución de textos audiovisuais. |
|
|
|
|
Aprender a analizar a tradución dos textos derivados do sector cinematográfico en xeral e mellorar a adquisición das competencias propias da especialidade da tradución de textos audiovisuais. |
|
|
|
|
Comprender os principios, fundamentos e metodoloxía da taxonomía polifásica
|
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG10 CG11 CG12
|
CE1 CE2 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT8 CT10
|
Coñecer a clasificación e sistemática de microorganismos
|
CB1 CB2
|
CG2 CG3 CG4 CG10 CG11 CG12
|
CE1 CE2 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT8 CT10
|
Coñecer a biodiversidade de microorganismos, a súa distribución na biosfera e o seu papel nos procesos biolóxicos e/ou xeolóxicos |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG5 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE6 CE12 CE13 CE14 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT8 CT10 CT13
|
Coñecer a estrutura, clasificación e distribución de virus, viroides e priones e as técnicas para a súa análise, cultivo, titulación e identificación
|
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG5 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE1 CE2 CE3 CE4 CE6 CE11 CE21 CE22 CE25 CE31 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT8 CT10
|
Coñecer os campos de aplicación da Microbioloxía e a súa interrelación con outras disciplinas |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE12 CE13 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT8 CT10
|
Aplicar o coñecemento da microbioloxía para illar, identificar, manexar e analizar espécimes e mostras de orixe biolóxica, incluíndo virus, así como para caracterizar os seus constituíntes celulares e moleculares |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE1 CE2 CE3 CE4 CE6 CE11 CE14 CE17 CE21 CE22 CE23 CE24 CE25 CE31
|
CT1 CT2 CT3 CT6 CT7 CT8 CT9 CT10 CT12 CT14 CT15 CT16 CT17
|
Aplicar coñecementos e técnicas propios da microbioloxía en diferentes procesos relacionados coa xestión do medio |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE12 CE13 CE14 CE19 CE21 CE23 CE31
|
CT1 CT2 CT3 CT6 CT7 CT8 CT10 CT15 CT16 CT17
|
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á microbioloxía en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE12 CE13 CE14 CE17 CE19 CE21 CE31
|
CT1 CT2 CT3 CT6 CT7 CT8 CT10 CT15 CT16 CT17
|
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar resultados |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG4 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE3 CE4 CE6 CE11 CE14 CE17 CE21 CE22 CE23 CE24 CE25 CE31
|
CT1 CT2 CT3 CT4 CT6 CT7 CT8 CT9 CT10 CT15 CT16 CT17
|
Comprender a proxección social da microbioloxía e a súa repercusión no exercicio profesional, así como saber utilizar os seus contidos para impartir docencia e facer divulgación |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE28 CE33
|
CT1 CT6
|
Aplicar coñecementos de microbioloxía para asesorar e supervisar en aspectos microbiolóxicos relacionados co benestar dos seres vivos |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG2 CG3 CG7 CG10 CG11 CG12
|
CE12 CE13 CE19 CE30
|
CT1 CT3 CT4 CT6 CT7 CT8 CT10 CT15 CT16 CT17
|
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á microbioloxía |
CB1 CB2 CB3 CB4
|
CG3 CG11
|
CE31 CE32
|
CT1 CT3 CT4 CT10
|