Guia docente 2023_24
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Plan de Continxencias
 
Descrición
Tanto na modalidade semipresencial como na on-line, mantéñense todas as metodoloxías docentes agás a asistencia a catas de alimentos, como actividade para que fagan un resumo da mesma. As clases de teoría y os seminarios mpartiranse utilizando o despacho virtual do campus remoto.
As titorías na docencia semipresencial e on-line realizaranse a través de foros en FAITIC e mediante o despacho virtual.
Os criterios de evaluación tamén se manteñen para todas as metodologxas empleadas:
Resolución de problemas: 30%
Prácticas feitas nos seus domicilios: 20%
Traballo tutelado: 30%
Proxecto Aprendizaxe-servizo: 15%
Eventos divulgativos (conferencias on-line ou visitas virtuais a webs): 5%
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000