Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Nutrición
Asignaturas
Guía de titulación
1 Curso
Código
Nombre
Cuatrimestre
Seleccione
Cr.totales
O01M139V01101
Bioquímica y Biología Molecular
1c
OP
4.5
O01M139V01102
Estructura del Cuerpo Humano
1c
OP
4.5
O01M139V01103
Fisiología Humana
1c
OP
6
O01M139V01104
Fisiopatología
1c
OP
6
O01M139V01105
Endocrinología Básica y Clínica
1c
OB
5
O01M139V01106
Metabolismo y su Patología
1c
OB
5
O01M139V01107
Neuroendocrinología
1c
OB
5
O01M139V01108
Dietética
1c
OB
4.5
O01M139V01109
Nutrición Humana
1c
OB
6
O01M139V01110
Química y Bioquímica Alimentaria
1c
OP
3
O01M139V01111
Manipulación de Alimentos
1c
OP
3
O01M139V01112
Composición de Alimentos
1c
OP
3
O01M139V01113
Tecnología Culinaria y Alimentaria
1c
OP
3
O01M139V01201
Dietotecnia
2c
OB
3
O01M139V01202
Nutrición Clínica
2c
OB
6
O01M139V01203
Dietoterapia
2c
OB
4.5
O01M139V01204
Trabajo de Fin de Máster
2c
OB
15
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000