Educational guide 2021_22
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Química e Bioquímica Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2021_22
Materia Química e Bioquímica Alimentaria Código O01M139V01110
Titulacion
Máster Universitario en Nutrición
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
3 OP 1 1c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Inglés
Prerrequisitos
Coordinador/a
Rúa Rodríguez, María Luísa
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e lucascgm@uvigo.es
mlrua@uvigo.es
Profesorado
Fuciños González, Clara
González Matías, Lucas Carmelo
Rúa Rodríguez, María Luísa
Web
Descrición xeral O obxectivo desta materia é identificar e analizar mediante que mecanismos as moléculas dos alimentos determinan as súas propiedades e reactividade química, así como aplicar estes coñecementos para mellorar a formulación, o procesamento e a estabilidade dos alimentos. Utilizaranse recursos bibliográficos e bases de datos específicas para afondar nos últimos avances científicos na formulación de alimentos e a súa conservación.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000