Educational guide 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Hixiene alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2023_24
Materia Hixiene alimentaria Código O01G041V01604
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 OB 3 2c
Lingua de impartición
#EnglishFriendly
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Departamento Bioloxía funcional e ciencias da saúde
Coordinador/a
Carballo Rodríguez, Julia
Correo-e carballo@uvigo.es
Profesorado
Carballo Rodríguez, Julia
Web
Descrición xeral Os obxetos de estudio desta materia son os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan (alteración dos alimentos e enfermidades transmitidas por eles).
Apréndese a detectar e a previr a presencia destes axentes nos alimentos.
Estúdiase a ecoloxía microbiana dos alimentos.
Materia do programa English Friendly. Os/ as estudantes internacionais poderán solicitar ao profesorado: a) materiais e referencias bibliografías para o seguimento da materia en inglés, b) atender as titorías en inglés, c) probas e avaliacións
en inglés.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000