Guia docente 2023_24
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Fisioloxía
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1.- Coñecer o ámbito e significado de a Fisioloxía Humana e a súa relación con outras ciencias de o campo alimentario A3
B1
C1
C23
D1
D4
D5
D8
D9
RA2.- Buscar e seleccionar fontes bibliográficas relevantes en o campo de a Fisiología Humana A3
B1
B2
B3
C1
C17
D1
D4
RA3.- Capacidade para aplicar os principios fisiolóxicos en outros ámbitos relacionados con a Ciencia e Tecnoloxía alimentaria B1
D1
D4
D5
D8
D9
RA4.- Capacidade para resolver cuestións sobre Fisiología A3
B2
B3
C1
D1
D4
D5
D8
D9
RA5.- Comprender os principios fisiolóxicos e a regulación de as funcións de órganos e sistemas de o corpo humano B1
B2
B3
D1
D4
D5
D8
D9
RA6.- Adquirir espírito crítico e debater cuestións sobre Fisiología A3
B1
B3
D8
RA7.- Traballo en equipo A3
B1
B2
D1
D5
D9
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000