2. Conceptos fundamentais de química orgánica. |
2.1. Compostos orgánicos. Ligazón, *hibridación e xeometría. 2.2. Grupos funcionais. 2.3. Compostos aromáticos. Estruturas *resonantes. 2.4. Forzas *intermoleculares. 2.5. Conformacións e *isomería. |
4. *Etileno e propileno. *Polimerización. |
4.1. Fraccións do petróleo. *Etileno e propileno. 4.2. *Reactividad da dobre ligazón. 4.3. *Polímeros de adición. 4.4. *Polímeros de condensación. |
6. Fracción *BTX. Aromáticos. |
6.1. *Benceno e *toluenos. 6.2. *Xilenos. 6.3. Reaccións de grupos aromáticos. 6.4. Outros compostos e produtos aromáticos. |
7. Outros compostos orgánicos de interese industrial. |
7.1. Compostos osixenados. 7.1.1. *Etanol, *glicoles, resinas de *formaldehído. 7.1.2. *Acetonas, *acrilatos, *MEK. 7.2. Compostos *nitrogenados. 7.2.1. *Aminas, *nitrilos, *poliuretanos. 7.2.2. *Tensoactivos *catiónicos. *Colorantes *azoicos. 7.3. Outros produtos de interese industrial. |