Guia docente 2018_19
Escola de Enxeñaría Industrial
Grao en Enxeñaría en Química Industrial
 Materias
  Procesos e produtos biotecnolóxicos
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Henry C. Vogel; Celeste L. Todaro, Fermentation and biochemical engineering handbook: principles, process design and equipment, 3ª, Elsevier, 2014
Michael R. Ladisch, Bioseparations engineering : principles, practice, and economics, 1ª, Wiley, 2001
Wim Soetaert, Erick J. Vandamme, Industrial biotechnology : sustainable growth and economic success, 1ª, Wiley-VCH, 2010
Robin Smith, Chemical process design and integration, 2ª, John Wiley & Sons, 2016
José A. Teixeira; Antonio A. Vicente, Engineering aspects of food biotechnology, 1ª, CRC Press, 2014
José López Carrascosa y Aurelia Modrego, La biotecnología y su aplicación industrial en España, 1ª, Universidad Carlos III, 1994
OECD, The application of Biotechnology to industrial Sustainability, 1ª, OECD Publishing, 2001
Bibliografía Complementaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000