2. A filosofía Lean. Conceptos básicos de Lean *Manufacturing |
2.1. Introdución á filosofía Lean 2.2. Lean *Manufacturing: definición, obxectivos e conceptos básicos |
4. Polivalencia e participación do persoal |
4.1. Polivalencia 4.2. Participación do persoal 4.3. Sistemas estruturados de participación do persoal: sistemas de suxestións, círculos de calidade, grupos de mellora |
6. Gestión visual. Control autónomo de defectos (""autonomation"") |
6.1. Gestión visual. Luces de aviso y andon
6.2. Control autónomo de defectos (""autonomation""). Pokayokes |
10. Estandarización de operaciones |
10.1. Conceptos básicos del estudio del trabajo
10.2. Estandarización de operaciones |
12. Relaciones con los proveedores en el marco Lean |
|
Prácticas |
P1. Reducción de los tiempos de preparación
P2. O.E.E. (I)
P3. O.E.E. (II)
P4. Value Stream Mapping
P5. Simulación (I)
P6. Simulacion (II)
P7. Kanban
P8. Mantenimiento
P9. Exposición de trabajos |