Guia docente 2019_20
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Traballo Fin de Máster
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2019_20
Materia Traballo Fin de Máster Código V11M085V02406
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descriptores Cr.totais Carácter Curso Cuadrimestre
10 OB 2 2c
Lingua impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Canosa Saa, Jose Manuel
Correo-e jcanosa@uvigo.es
Profesorado
Canosa Saa, Jose Manuel
Ojea Rodríguez, Gonzalo
Web http://pesca_master.webs.uvigo.es
Descrición xeral Desarrollo por parte del alumno de un trabajo de contenido teórico y/o experimental relacionado con la industria de conservación de productos de la pesca. El trabajo será de carácter individual, supervisado por un profesor del master y orientado a evaluar las competencias asociadas al mismo.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000