Guia docente 2018_19
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Se evaluará a resolución de problemas e caos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 30 A3
A4
B1
C15
D1
D2
Saídas de estudo Se evaluará a asistencia ás prácticas de campo (visitas ás inductrias) e a realización dunha memoria das visitas. 10 A3
A4
B1
B4
C15
D1
D5
Exame de preguntas obxectivas Realizásese un exercicio con preguntas tipo test que evaluará os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos na asignatura. 60 A3
A5
B4
D2
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000